Brug Naturens rum…

Brug Naturens rum…

…og bliv en ”NATURLIG” virksomhed

Vi ved det godt: Naturen gør noget ved os når vi er ude midt i den. Mange har erfaret det under corona-nedlukningen og man kan tydeligt se det på mængden af biler på P-pladserne ved skove og søer.

Men hvordan forholder vi os til det som virksomhed? Hvordan kan vi tænke naturens muligheder ind i vores hverdag, så vi kan få udbytte af dens positive påvirkninger.

Det vil vi gerne hjælpe jer med at finde ud af.

Team Nord vil gerne dele vores  mangeårige erfaring i at arbejde med og i naturen med jer og samtidig hjælpe jer med at finde ud af, hvordan I kan bruge naturen i lige netop jeres virksomhed, lige netop dér, hvor I er.

Vi skaber en dag med fokus på jeres virksomhed, hvor vi hjælper jer med at skabe en strategi for, hvordan I kan bringe naturen mere indenfor og jeres medarbejdere mere udenfor i naturen.

Det vil være en dag som naturligvis vil foregå primært udendørs, men centreret om jeres rammer og tilpasses jeres konkrete behov.

Vi vil medbringe eksempler og ideer til hvordan I kan bruge naturen i det daglige arbejde, til f.eks. møder, personalesamtaler og arbejdsrum når nye ideer skal skabes. Vi vil hjælpe jer med at sætte mål for, hvordan og hvornår I vil opnå at være en ”naturlig” virksomhed.

Vi kan også hjælpe jer med at facilitere udrulningen af planen i samarbejde med ledere og medarbejdere og sikre, at alle har et minimum af viden for at kunne være til stede udendørs i naturen og samtidig fokusere på mødet eller samtalen.

Vi kan også hjælpe jer med at uddanne ”superbrugere” eller ambassadører, som i dagligdagen er dem der kan vejlede og give ideer til aktiviteter i naturen.

Kontakt os allerede i dag på 2449 0802 eller christian@team-nord.dk


Familieretshuset tog skridtet i november 2020 og kastede sig ud i et udendørs seminar, som Team Nord hjalp dem med.

Familieretshusets vicedirektør, Maren Holm Johansen, skrev efterfølgende:

”Familieretshuset havde et ønske om at optimere vores interne samarbejde, tage hul på en intensiv procesoptimering og sætte kerneopgaven i centrum. Da vi ikke kunne gennemføre dette under normale mødeformer, kontaktede vi Team Nord for at hjælpe os.
De greb hurtigt ideen, og vi fik sammen udarbejdet en virkelig godt program, som i den grad understøttede det formål vi gik efter.
Resultatet blev et seminar, som gav langt mere end et klassisk konferencedøgn, og det er ikke sidste gang, vi flytter arbejdet med ledelsesmæssige emner ud i den fri natur sammen med Team Nord. Det gav gladere deltagere og bedre mulighed for at ”holde flyvehøjde” og ikke gå ned i et alt for lavt detaljeringsniveau.”