EVENTS

Vi er leverandører af events og specialdesignede arrangementer. Alt fra personalearrangementet over festivaller til bygning af klatrevæg til markedsføring eller filmoptagelser.

Vi er gode til logistik, overblik og kundeoplevelser.

 

Personalearrangementer

Der er vigtigt at vi som virksomhed husker at skabe rum og rammer for medarbejderne en gang imellem kan være sammen  på en anden måde end til hverdag. Et arrangement, hvor der er fokus på gode oplevelser, grin, god mad og socialt samvær.

Et godt gennemført personalearrangement kan være med til at skabe en god stemning i virksomheden. I Team Nord Business har vi mange års erfaring i at lave personalearrangementer for både små og helt store grupper.

Events

Vi har leveret til en række festivaler og events. Vi har gennem årene haft en stor aktie i Outdoorfestivalen i Ry, været projektleder på outdoor på Landsstævnet i Aalborg. Derudover har vi leveret til Danish Outdoorfestival, DM i Adventure Race og Silkeborg – Danmarks Outdoorhovedstad og mange andre.

Vores eget event hedder Outdoorshow.dk og samler toppen af aktører indenfor outdoor i Danmark, hvert år i marts måned.

Attraktionsværdi

Prikken over i’et, er den særlige, actionfyldte og mindeværdige oplevelse, som binder hele eventet sammen.

Vi arrangerer helikopterture, rib-sejlads, dykning, ziplines, klatring og rappelling og meget andet. Vi tænker over, hvad der er med til at skabe den rigtige opmærksomhed og oplevelse af jeres event. Sammen med jer, vurderer vi økonomi, muligheder og kapacitet.

Vi har bygget midlertidige klatreparker for op til 1200 gæster.