Kurser

[clear by=”60px” id=”” class=””][image float=”start” lightbox=”” width=”” is_gallert_item=”” src=”7850″ alt=”” href=”” title=”” popup_content=”” id=”” class=”” style=””]
[clear by=”50px” id=”” class=””][custom_heading level=”h3″ id=”” class=”” style=””]Vi skaber læringsrum[/custom_heading][text]Vi gør det igennem vores kurser som er målrettet til ledere og HR-konsulenter i virksomhederne.

Alle vores kurser er en kombination af teoretiske indlæg, diaolog, refleksion og praksis. De foregår i og involverer naturen og der vil i større eller mindre grad være elementer som giver dig kompetencer i forhold til at bruge naturen. Det kan være alt fra at tænde et bål til at bruge naturens rum som “konferencelokale”.

Book jeres eget “private” kursus

Hvis I gerne vil have jeres eget interne kursus og måske justere det så det passer til jer, så kan vi også det. Det kunne f.eks. være, at I gerne vil lave et to-dages eventyr for en afdeling med udgangspunkt i vores koncept for det personlige lederskab.[/text][clear by=”30px” id=”” class=””]

[clear by=”75px” id=”” class=””]
[clear by=”15px” id=”” class=””][iconbox align=”center” href=”” id=”” class=”” style=””][/iconbox]
[iconbox align=”center” href=”https://www.team-nord-business.dk/det-personlige-lederskab/” id=”” class=”” style=””][iconbox_header icon_or_image=”image” image_size=”larg” type=”circle” image=”8002″ icon_bg=”#5d422f”][iconbox_content title=”Tag på ledelseseventyr”]Sammen med et par andre ledere tager vi en dag eller et døgn ud af kalenderen, slukker telefonerne og tager på eventyr i en dansk skov. Vi sætter fokus på dit lederskab – på dine daglige udfordringer – og skaber et rum for refleksion, fokus, dialog og sparring med andre ledere.

Læs mere hér[/iconbox_content][/iconbox]

[iconbox align=”center” href=”https://www.team-nord-business.dk/naturen-som-moede-og-samtalerum-2/” id=”” class=”” style=””][iconbox_header icon_or_image=”image” image_size=”larg” type=”circle” image=”7723″ icon_bg=”#5d422f”][iconbox_content title=”Naturen som møderum”]Få en generel indsigt i hvordan vi kan bruge naturen som møderum. Vi sætter fokus på, hvordan naturen kan fungere som et rum for møder og samtaler og skabe en ramme, hvor vi kan være sammen på en anden måde end når vi mødes indendørs i mødelokaler.

Læs mere hér[/iconbox_content][/iconbox]

[clear by=”15px” id=”” class=””][iconbox href=”” id=”” class=”” style=””][/iconbox]
[clear by=”30px” id=”” class=””]