PeopleTools profilværktøjer

[clear by=”50px” id=”” class=””][image float=”start” lightbox=”” width=”” is_gallert_item=”” src=”7971″ alt=”” href=”” title=”” popup_content=”” id=”” class=”” style=””][clear by=”50px” id=”” class=””]
[clear by=”50px” id=”” class=””][custom_heading level=”h3″ id=”” class=”” style=””]The Nature of People[/custom_heading][text]
PeopleTools er navnet på et sæt erhvervspsykologiske Profil- og Procesværktøjer til rekruttering og udvikling, som bidrager til at gøre HR-processer vidensbaserede og værdiskabende for virksomheden.

PeopleTools’ værktøjer anvendes til at blive klogere på det enkelte menneskes natur og personlighed og sætte dette i relation med de andre mennesker i organisationen – i teamet.

Når virksomheder anvender et sammenhængende system af værktøjer i stedet for et antal helt forskellige værktøjer, får medarbejdere og ledelse et fælles sprog for en række processer. Når de samme begreber og sprog anvendes i forbindelse med eksempelvis rekruttering, teambuilding, ledelsesudvikling osv., giver det en synergi, hvorfor virksomheden simpelthen får langt mere ud af deres HR-processer.

I Team Nord Business anvender vi Person- og Lederprofilen, som også giver grundlag for at tale om teamroller i forbindelse med teamudvikling.[/text][clear by=”30px” id=”” class=””]

[clear by=”70px” id=”” class=””]
[iconbox id=”” class=”” style=”” href=””][iconbox_header icon_or_image=”image” image_size=”larg” type=”circle” image=”8469″ icon_bg=”#0b3a62″][iconbox_content title_hover=”false” title=”Personprofilen”]Vi bruger personprofilen i forbindelse med din kompetenceudvikling, dine konkrete udfordringer eller som indgangsvinkel til et coachingforløb, hvis du har et behov for at blive klogere på dig selv og dit arbejdsliv.

 

Priser:

En personprofil inkl. ca. 90 min. tilbagemelding:

kr. 3.500,- ekskl. moms

En personprofil inkl. tilbagemelding (ca. 90 min.) plus
én opfølgende NatureCoaching (ca. 90 min):

Kr. 5.500,- ekskl. moms

En personprofil inkl. tilbagemelding som en del
af et coachingforløb:

Kontakt os for en pris.[/iconbox_content][/iconbox]

[iconbox id=”” class=”” style=”” href=””][iconbox_header icon_or_image=”image” hover=”false” image_size=”larg” type=”circle” image=”7736″ icon_bg=”#0b3a62″][iconbox_content title_hover=”false” title=”Teamudvikling”]Vi bruger PeopleTools teamroller til at hjælpe jer med at udvikle et velfungerende og stærkt samarbejde, som gør jer i stand til at kombinere og udnytte hinandens styrker og forskelligheder, og øge jeres chancer for succes. Udgangspunktet er personprofilen, hvorfor alle teamets medarbejdere skal have en personprofil.

Priser:

En personprofil inkl. ca. 90 min. tilbagemelding:

kr. 3.500,- ekskl. moms pr. person

Forberedelse af teamrapport samt
en halv dags gruppeudviklingsproces:

kr. 11.000,-  (ekskl. moms)

Forberedelse af teamrapport samt
en hel dags gruppeudviklingsproces:

kr. 20.000,- (ekskl. moms)

Gruppeudviklingsprocessen kan suppleres med en
eller flere af vores teambuildingsaktiviteter.

Kontakt os for samlet pris.[/iconbox_content][/iconbox]

[iconbox id=”” class=”” style=”” href=””][iconbox_header icon_or_image=”image” hover=”false” image_size=”larg” type=”circle” image=”8341″ icon_bg=”#0b3a62″][iconbox_content title_hover=”false” title=”Lederprofil”]Med en lederprofil for du ikke blot dit eget perspektiv på dig selv, men også chefens, dine medarbejdere, kollegaer og evt. andre. En såkaldt 360 graders evaluering. Den bruger vi sammen med dig til at udvikle dig som leder i relation til din konkrete situation og virkelighed.

Priser:

En lederprofil inkl. ca. 90 min. tilbagemelding:

kr. 4.500,- ekskl. moms

En lederprofil inkl. tilbagemelding (ca. 90 min.) plus én opfølgende NatureCoaching (ca. 90 min):

Kr. 6.500,- ekskl. moms

En lederprofil inkl. tilbagemelding som en del
af et coachingforløb:

Kontakt os for en pris.[/iconbox_content][/iconbox]

[clear by=”50px” id=”” class=””][text]
Alle priser er ekskl. kørselsgodtgørelse, faciliteter og forplejning.
[/text][clear by=”70px” id=”” class=””]
[clear by=”50px” id=”” class=””]
[clear by=”50px” id=”” class=””][custom_heading level=”h3″ float=”center” id=”” class=”” style=””]PeopleTools’ Testtyper
[/custom_heading][text]PeopleTools’ Personprofil – Big 6, Teamroller og Lederprofil (360°) er alle personlighedsprofiler til måling af en række adfærdstræk, der afspejler en dynamisk opfattelse af den menneskelige personlighed. Personligheden er ikke noget én gang bestemt/givet, men dannes og udvikles gennem en livslang proces i samspil med de givne rammer: Omgivelserne, socialt og kulturelt.

Profilværktøjet er grundlag for dialog med fokuspersonen om dennes reaktionsmønster. Tilbagemeldingen afdækker indbyrdes sammenhænge mellem personfaktorerne og vil således bidrage til et nuanceret billede af den grundlæggende personlighedsstruktur til gavn for fokuspersonens personlige udvikling og jobmæssig resultatskabelse.

Læse mere om PeopleTools profilværktøjer på www.peopletools.dk[/text][clear by=”50px” id=”” class=””]

[clear by=”50px” id=”” class=””]
[clear by=”75px” id=”” class=””]