Tag på ledelseseventyr

Sammen med et par andre ledere tager vi to døgn ud af kalenderen, slukker telefonerne og tager på eventyr i en dansk skov. Vi sætter fokus på dit lederskab – på dine daglige udfordringer – og skaber et rum for refleksion, fokus, dialog og sparring med andre ledere.

Målet er, at du kommer hjem med ny viden og inspiration om ledelse, konkrete ideer til hvordan du kan arbejde videre med dit lederskab og forslag til hvordan du kan løse nogle af de daglige udfordringer.

 

Du kan vælge imellem tre modeller:
Det solide eventyr

Vi vil bevæge os igennem naturen med rygsæk, laver mad på stormkøkken eller bål og overnatter i shelter eller bivuak.

Vi kommer til at gå både samlet og hver for sig og bruger naturen som refleksionsrum. Du vil undervejs få en introduktion til grundlæggende friluftsliv, herunder båltænding og navigation.

Med i prisen er en lille grejpakke med bl.a. spisegrej. Derudover skal du selv sørge for den nødvendige personlige udrustning (læs mere under “Pakkeliste og påklædning”).

Dato: 3. – 5. marts 2021

Pris: kr. 9.900,- pr. pers. ekskl. moms

Luksuseventyret

Vi har base i en samisk lavvu ude i en dansk skov. Overnatning foregår i telt på feltsenge og vi laver og får leveret mad af høj kvalitet.

Vi bevæger os væk fra basen i dagtimerne og bruger de forskellige rum i skoven til dialog og refleksion.

Med i prisen er en luksus grejpakke med bl.a. spisegrej. Vi låner dig grej til overnatning og en vandrerygsæk. Derudover skal du selv sørge for den nødvendige personlige udrustning (læs mere under “Pakkeliste og påklædning”).

Dato: 24. – 26. februar 2021

Pris: kr. 17.500,- pr. pers. ekskl. moms

Det ”vilde” eventyr

Du bliver udfordret både mentalt og fysisk, når du i to døgn skal være alene i vildmarken sammen med os og et par andre ledere.

Vi overnatter i naturen og lever af naturen og bruger naturen som refleksionsrum. Du får solid vejledning af tidligere vinder af ”Alene i Vildmarken”.

Med i prisen er en lille grejpakke. Derudover skal selv sørge for den nødvendige personlige udrustning (læs mere under “Pakkeliste og påklædning”).

Dato: 10. – 12. februar 2021

Pris: kr. 9.900,- pr. pers. ekskl. moms

* Hvis I er tre ledere fra samme virksomhed, kan vi lave et specielt arrangement for jer, med udgangspunkt i ovenstående modeller og priser.

Fælles for de tre modeller er, at det bliver to døgn med en kombination af fælles oplæg og dialog, personlige coachingsamtaler med én af Team Nord Business konsulenter, dialog med de andre deltagere og selvrefleksion. Og vi gør det siddende omkring bålet, gående igennem skoven, om morgenen når solen står op og om aftenen når dyrene går i seng.

Hvad kræver det af dig?
 • At du skal være klar til et eventyr udendørs i vinterhalvåret.
 • At du kan tage to døgn ud af din hverdag, hvor du ikke kan kontakte nogen fra dit arbejde eller familie.
 • At du er leder og indstillet på at sætte fokus på dig selv og dit personlige lederskab og tale åbent om det sammen med et par andre ledere.
Hvad sørger vi for?
 • Alt det praktiske omkring mad og overnatning.
 • Et program som skaber rum for dialog og selvrefleksion.
 • At være kontakten til dem derhjemme og på arbejdet, hvis de har behov for at få fat på dig.
 • Kompetente og erfarne konsulenter og friluftsinstruktører.
Program

Vi starter den første dag kl. 10.00 på et nærmere angivet sted i det Midtjyske og slutter samme sted kl. 10.00 den sidste dag.

Du vil få tilsendt et mere detaljeret program når du er tilmeldt.

Tilmelding

Der er begrænset plads, så skynd dig at tilmeld dig – vi justerer dog det maksimale antal hvis restriktionerne ændrer sig.

Du skal tilmelde dig senest én uge før til christian@team-nord.dk.

I tilmeldingen skal du angive fulde navn, virksomhed, funktion/stilling, adresse, telefonnummer og e-mail.

Vi sender dig herefter en ordrebekræftelse.

Aflysning

Arrangementet vil blive aflyst hvis der er færre end to tilmeldte eller Corona-restriktionerne umuliggør, at vi gennemfører.

Pakkeliste og påklædning

Her kan du downloade pakkelister for de tre forskellige ledelseseventyr. På liste er angivet hvad vi sørger for og hvad du selv skal sørge for.

Læs vores gode råd om påklædning hér.

Du kan møde…

Du vil primært møde Christian Biering og Lars Nyhuus fra Team Nord.

Du kan læse mere om os hér.

Spørgsmål

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Christian Biering på enten +45 24 49 08 02 eller christian@team-nord.dk.

Corona-restriktionerne

For at kunne gennemføre turen indenfor coronarestriktionerne, har vi opstillet følgende ramme:

 • Der er maksimalt plads til tre deltagere pr. tur.
 • Vi har opmærksomhed på at overholde afstandskrav og håndhygiejne.
 • Man må ikke møde op hvis man har symptomer.
 • Der kræves en negativ hurtigtest af både konsulenter, instruktører og deltagere, som er minimum én dag gammel når vi mødes.
 • Opstår der symptomer hos konsulenter, instruktører eller deltagere undervejs, afbrydes turen og alle skal testes.