Teambuilding

The Nature of Teams

Vi har mange års erfaring med teambuilding og ledelse og vores aktiviteter og samarbejdsøvelser er velafprøvede og har skabt værdi for mange virksomheder igennem de sidste 15-20 år.

Det centrale for os er at skabe et positivt rum for udviklingen af de mennesker vi arbejder med og samtidig vil vi gerne have det sjovt og gøre folk klogere på sig selv, hinanden og gerne naturen.

Vores teambuildings-aktiviteter kan bruges både som et afbræk i eller supplement til jeres eget program eller som en del af det program som vi planlægger for jer med fokus på f.eks. kommunikation og samarbejde.

Se eksempler på priser og aktiviteter herunder og kontakt os på +45 70 60 59 50, så laver vi en plan sammen med jer.

Kontakt os og få et tilbud på enten +45 70 60 59 50 eller business@team-nord.dk

Vi håndterer alle gruppestørrelser.
Med kajak eller SUP på søerne
Oplev det smukke Søhøjland og Silkeborg Søerne fra en kajak eller SUP. Efter en kort introduktion, sejler vi en rolig tur og nyder naturen.  1,5 – 2,5 timer.
Kano og kaffekurv
Se Silkeborg og søerne fra vandet. Vi tager kaffekurven med, sejler en rolig tur, finder de små hyggelige steder og nyder naturen. Perfekt til small talk og uformelt samvær. 1,5 – 2,5 timer.
Skovmandsdyst
Dyst i tre discipliner: Bueskydning, pusterør og skovsav. Dyst mod hinanden. Hvem vinder titlen som det sejeste hold i skoven? 1 – 1,5 timer.
På MTB i skoven
Vi tager jer med i Silkeborgs flotte landskab, skovstier og bakker. Vi tilpasser ruten efter jeres behov. 1,5 – 2 timer.
ENIGMA Room
Du og dine kollegaer skal løse knække koderne og løse opgaven. Vores mobile escape room. 1,5 time
GPS Challenge
Find vej med GPS og ram de rigtige steder i området, så I kan løse opgaverne. Samarbejd om resultatet og vind! 30 – 60 minutter.
Teambuilding Classic
Vi sammensætter et program med samarbejdsøvelser tilpasset netop jeres behov. Fokus på gruppedynamikker, kommunikation, ansvar og læring. 1,5 – 2 timer.
Madlavning på bål
Vi flytter samtalekøkkenet ud i naturen og laver en flerretters menu på bål. Det kan være ørreder på planke, hjemmelavet brød og ost eller andre lækkerier. 3 – 4 timer

Vores referencer…