Teambuilding

The Nature of Teams

Vi har mange års erfaring med teambuilding og ledelse og vores aktiviteter og samarbejdsøvelser er velafprøvede og har skabt værdi for mange virksomheder igennem de sidste 15-20 år.

Det centrale for os er at skabe et positivt rum for udviklingen af de mennesker vi arbejder med og samtidig vil vi gerne have det sjovt og gøre folk klogere på sig selv, hinanden og gerne naturen.

Vores teambuildings-aktiviteter kan bruges både som et afbræk i eller supplement til jeres eget program eller som en del af det program som vi planlægger for jer med fokus på f.eks. kommunikation og samarbejde.

Se eksempler på priser og aktiviteter herunder og kontakt os på +45 70 60 59 50, så laver vi en plan sammen med jer.

Priser er pr. person ved 10 personer – ekskl. moms og evt. kørselsgodtgørelse.
Vi håndterer alle gruppestørrelser.
Med kajak på søerne - 375,-
Oplev det smukke Søhøjland og Silkeborg Søerne fra en kajak. I kan også vælge kano eller stand up paddle (SUP).  1,5 – 2,5 timer.
Kaffekurv og motorbåd - 475,-
Se Silkeborg og søerne fra vandet. Vi tager kaffekurven med, og har nogle dejlige timer på vandet i en motorbåd. Perfekt til small talk og uformelt samvær. Maks. 7 passagerer. 2 – 3 timer
Skovmandsdyst - 345,-
Skovmandsdyst Dyst i tre discipliner: Bueskydning, pusterør og skovsav. Dyst mod hinanden. Hvem vinder titlen som det sejeste hold i skoven? 1 – 1,5 timer.
På MTB i skoven - 345,-
Vi tager jer med i Silkeborgs flotte landskab, skovstier og bakker. Vi tilpasser ruten efter jeres behov. 1,5 – 2 timer.
ENIGMA Room - 275,-
Du og dine kollegaer skal løse knække koderne og løse opgaven. Vores mobile escape room. 1,5 time
Geocaching - 245,-
Find de skjulte geocaches i området og løs opgaven. Løs gåden, samarbejd om resultatet og vind! 30 – 60 minutter.
Teambuilding Classic - 275,-
Et veltilrettelagt forløb med samarbejdsøvelser tilpasset jer. Fokus på gruppedynamikker, kommunikation, ansvar og læring. 1,5 – 2 timer.
Outdoor Cooking - 595,-
Vi laver en fler-retters menu på bålet: Eks. Ørreder på planke, hjemmelavet ost, håndlavede grillpølser, brød og mange lækkerier. 3 – 4 timer

Vores referencer…